A táplálkozás témakörében egyéni és közösségi szolgáltatásokkal segítjük az érdeklődőket:
Egyéni diétás tanácsadás előzetes bejeletkezés alapján, ahol előbb munkatársunkkal, majd dieteikussal való konzultáció áll rendelkezésre
Közösségi szinten az EFI Főzőklubja nyújt elméleti és gyakorlati segítséget a mindennapokra:
Konkrét kézzelfogható ötleteket, ételek elkészítési technikáit, recepteket és tapasztalatokat cserélnek a Főzőklubban. Főzőklubban főként olyan szakemberekkel dolgozunk, akik maguk is gyakorlatban is ezzel foglalkoznak és hasznos információkkal szolgálnak a részt vevőkkel. Állandó séfünk Sztana Ferenc, de időnként más szakterületek képviselőit is meghívjuk. Készítettünk séfünkkel közösen például grill húsokat zöldségekkel, vadast zsemlegombócokkal, hekkfilét kelkáposztával és rizstésztával, Lazacot karácsonyra, hús mentes ételeket.
Nem csak főzésre kerülhet sor a Főzőklubban, hanem adalékmentes tartósítást és fermentálást is bemutattuk a klub tagjainak, de készítettek már fűszerolajat is .