Az egészségünk megőrzése és visszaállítása közösségben jobban megy, így mi is a közösségi egészségfejlesztést részesítjük előnyben.Mivel érdeklődési körünk más és más, így igyekszünk széles körben lehetőséget kínálni különböző témákban találkozási és információ szerzési, konzultációs lehetőséget biztosítunk, mely klubjaink, programsorozataink keretében történik

Betegklubjaink: az adott témához kapcsolódó szakembereket hív, akik előadásokat tartanak az érdeklődőknek, elbeszélgetnek velük, illetve válaszolnak feltett kérdéseikre.
  • Szív és érrendszeri megbetegedéssel élők klubja
  • Cukorbetegséggel élők klubja
Gyaloglóklub keretein belül intenzív gyaloglás kerül megrendezésre Zalaszentgróton és környékén. Egyes résztvevők saját nordic-walking bottal rendelkeznek, ezeket időnkét viszik magukkal. Kis pihenők tartásával, dombokon és sík terepen egyarát zajlik a gyaloglás, ezzel megdolgoztatva az izmokat és a  keringést. Alkalmanként célkitűzés alapján zajlik a program. Például a mellrák elleni küzdelem, illetve a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja alkalmából is került megrendezésre.

Egészségünk Figyelmet Igényel programsorozattal motiválja a lakosságot arra, hogy mindenki több figyelmet fordítson a saját egészségi állapotára. 

Egészségfejlesztési témában előadások szervezése: többeket foglalkoztató témákban helyi és távolabbi nevesebb előadók tolmácsolásában szervezünk rendszeresen előadásokat, melyek mindenki számára elérhetők.